­

 ROMMERDAHL

UDVIKLING &

UDDANNELSE

  

   Effektiv kompetenceudvikling til erhvervslivet  

Det  er ved at ændre spørgsmålene og finde helt nye svar, at alting pludselig løser sig!

 

 

Vi blev etableret i 1994 og i dag gennemfører vi

 Åbne kurserhvor kursister fra forskellige virksomheder deltager på et kursus. På de åbne kurser kan du dele viden med deltagere fra andre virksomheder. Du kan arbejde med personlig udvikling i et neutralt forum, og resten af dine kollegaer behøver ikke være væk fra afdelingen/firmaet samtidigt. Firmaet er ikke afhængig af, om behovet for kompetenceudviklingen opstår samtidigt for alle.

Firmakurserhvor kursisterne alle kommer fra én virksomhed. På et firmakursus styrker I internt samarbejde og kommunikation, I kan behandle  fortrolige emner i en lukket kreds, I kan arbejde med fælles mål, og I kan opgraderer kompetencer hos alle på samme tid. 

Indspark, når I har brug for et "indspark" til jeres workshops eller et tema til en medarbejderdag? Mangler I et diskussionsemne eller oplæg til temadagen? Ønsker I et oplæg og efterfølgende at arbejde med et konkret emne? Mangler I noget at diskutere eller mødes om? Er der forandringer på vej i jeres firma? Prøv et af vores indspark, som sætter tankerne i gang og måske får grinet frem. Det sætter også gang i debatten om konkrete emner hos Jer.

Vi tilbyder efterfølgende at styre workshops eller gruppearbejder omkring emnerne, hvis det fx indgår i en teamdag eller personalesammenkomst. Alle indspark tilpasses de aktuelle modtagere.

9 gode grunde til at få en snak med os

        1. Vi har ikke et stort markedsføringsbudget, men vi underviser selv på vores kurser, og kan derfor give jer attraktive priser.

         2. Vi har ikke kontorer over hele verden, men vi gennemfører kurser i udlandet, og har indtil videre haft deltagere fra 39 lande.

         3. Vi har ikke en Advisory Board, men vi har uafhængige kunder.

         4. Vi har ikke kurser i alt, men vi er eksperter i de kurser, vi har.

         5. Vi er ikke de største, men vi lytter til kunderne.

         6. Vi har ikke et kendt brand, men vi er diskrete.

         7. Vores professionelle kollegaer kan mere, men vi er specialister, i det vi kan.

       8. Vi har ikke et abstrakt bullshit-sprog, men vi har konkret undervisning i brugen af  praktiske teknikker. 

         9. Vi kan ikke undervise på alle sprog, men vi kan undervise på dansk og engelsk i alle lande.

 

                                                                                       Hold øje med din udvikling - det gør andre !    

Underviserne
Vi har et kvalificeret netværk af erfarne undervisere, der underviser efter behov såvel på de åbne som på firmakurserne. Kurserne gennemføres som et miks af teori, praktik, træning og casearbejde.

Fortrolighed
ROMMERDAHL U&U har tavshedspligt. Vi videregiver ikke oplysninger (personlige eller professionelle) til tredjemand. Denne holdning skyldes hensynet til undervisningen, så den kan gennemføres åbent og fordomsfrit. Det fremmer fortroligheden mellem underviser og kursusdeltager og styrker deltagernes motivation og engagement.

Kvalitet og udvikling
Kundernes ønsker og behov stiller store krav til den løbende udvikling af kurserne. Derfor bliver kurserne hele tiden målt og forbedret. På en karakterskala fra 1-5, hvor 5 er bedst, ligger deltagervurderingerne gennemsnitligt over 4. På denne hjemmeside kan du se de seneste evalueringer for hvert af de åbne kurser.

Åbne kurser 
På de åbne kurser møder deltagerne ligesindede med forskellig baggrund og får dermed mulighed for værdifuld erfaringsudveksling og udvidelse af deltagernes personlig netværk.

Skræddersyede firmakurser
De skræddersyede firmakurser tilrettelægges i samarbejde med den enkelte virksomhed. Fordelene ved de skræddersyede kurser er, at det i undervisningen er muligt at tage udgangspunkt i virksomhedens særlige behov. Det vil ofte også betyde en mindre pris, per deltager at afholde et skræddersyet firmakursus, hvor flere medarbejdere fra den samme virksomhed deltager på kurset.

Internationalisering
ROMMERDAHL U&U afholder kurser i Danmark og i udlandet. På kurserne i udlandet har der indtil nu været deltagere fra England, Skotland, Irland, Tyskland, Holland, Belgien, Frankrig, Portugal, Spanien, Argentina, Chile, Australien, New Zealand, Kina, Rusland, Sverige, Norge og fra alle de central- og østeuropæiske lande. Der foregår undervisningen på engelsk.

Kurser på engelsk
I Danmark tilbyder vi også følgende kurser på engelsk:                                                                                  

Succesfull Presentation Skills    

 Negotiating Profitable Business

   Competitive Customer Service     

Consultative Selling                       

                                                                                                             The Principles of Marketing                                                         

Telefon: 33 33 09 37 | E-mail: kursus@rommerdahl.dk | Adelgade 1, 1304 København K

­