­

Firmakurser

Præsentationsteknik

Lær en præsentationsteknik der vil give dine præsentationer større gennemslagskraft

Forhandlingsteknik

Lær hvordan du får mere indflydelse

Med nogle grundlæggende værktøjer og træning i forhandlingsteknik kan du gøre din indflydelse gældende i langt flere situationer end det ellers er muligt.

Kurset for Internationalisering og Markedsudvikling

Gør jeres virksomhed mere værdifuldt med markedsudvikling og øget internationalisering

Over 90 virksomheder har nu gennemført dette kursus, og alle har haft nytte af programmet. Kurset har givet virksomhederne realistiske og gennemførlige planer for en betydelig stigning i deres eksport.

Eksportsælgeren

Det personlige eksportsalg

Kurset er specielt tilrettelagt for dig, der har eller skal have den direkte kontakt med virksomhedens kunder på eksportmarkederne.

Markedsudvikling

Lær hvordan du kan styrke din konkurrenceevne på hjemmemarkedet

Dette kursus er beregnet på de virksomheder, som mener, at der er brug for nyorientering og vækst i salget på det danske marked.

Forhandlingsteknik med Alexander-Princippet

Lær forhandlingsteknik med Alexander-Princippet, den optimale forhandlingsteknik

Forhandlingsteknik med Alexander-Princippet er den første grundlæggende nyskabelse i forhandlingens verden siden William Ury og Roger Fischer, professorer ved Harvard University, i 1981 skrev deres verdensberømte bog "Getting to Yes", hvor de introducerede Win-Win princippet. Men reelt kan Win-Win princippet kun anvendes under visse betingelser, og efterlader derfor en forhandler uden taktikker i mange andre situationer. Til sammenligning indeholder Alexander-Princippet de nødvendige taktikker til alle forhandlingssituationer.

Situationsbestemt Forhandlingsteknik

Lær en forhandlingsteknik der er effektivt i alle situationer

Kurset Situationsbestemt Forhandlingsteknik gør din ledelse af forhandlinger mere effektiv, fordi du med denne forhandlingsteknik lærer at vælge og anvende de rigtige taktikker i forskellige forhandlingssituationer.

 

Telefon: 33 33 09 37 | E-mail: kursus@rommerdahl.dk | Adelgade 1, 1304 København K

­