­

Forhandlingsteknik

Lær hvordan du får mere indflydelse

Med nogle grundlæggende værktøjer og træning i forhandlingsteknik kan du gøre din indflydelse gældende i langt flere situationer end det ellers er muligt.

Forhandlingsteknik giver dig langt større mulighed for at øve indflydelse på de beslutninger, som for eksempel danner rammerne for samarbejde mellem mennesker og organisationer.

Formål
På kurset lærer du de forskellige forhandlingsstile, som kan give dig indflydelse. Du lærer også forskellige taktikker, og hvordan du kan opnå bedre og mere holdbare forhandlingsresultater.

Kurset er for dig, som ønsker bedre resultater og som ved, at du i princippet forhandler hver gang, du forsøger at øve indflydelse på andre. Du ønsker at lære nogle grundlæggende værktøjer og få træning i de færdigheder, som får værktøjerne til at virke.

Kurset er meget praktisk og jordnært. Alle deltager aktivt i øvelser, hvor du lærer af fejlene. Du får tilbagemelding på dine evner som forhandler fra såvel deltagerne som fra underviser.

Indhold
- Forskellige indflydelsesstile
- Hvornår og hvordan stilene skal anvendes
- Håndtering af indrømmelser
- Opnåelse af holdbare aftaler
- Gøre konstanter til variabler
- Forberedelse og målsætning
- Styrker din gennemslagskraft
- Gennemføre en "begge-vinder" forhandling
- Takler forhandlingskneb
- Fastlægger konsekvenserne ved enighed og uenighed
- Spørgeteknik kan føre dig frem til målet

Deltagere
Medarbejdere og ledere, der vil have indflydelse på beslutninger, som er vigtige for dem selv og for deres organisation. Konsulenter og andre, som skal medvirke til at finde holdbare løsninger over for interessegrupper, myndigheder og kunder.

Tid og sted
Kurset er et 2-dages firmakursus. Tid, sted og program aftales med firmaet.

Kursuspris
Prisen afhænger af det aftale program. 

Prisen er excl. moms og excl. eventuelle rejse- og opholdsomkostninger for underviser.

Yderligere oplysninger
Kontakt ROMMERDAHL U&U, Adelgade 1, 1304 København K., 

telefon 3333 0937,  e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

Telefon: 33 33 09 37 | E-mail: kursus@rommerdahl.dk | Adelgade 1, 1304 København K

­