­

Åbne kurser

Kommerciel Forhandlingsteknik

Lær en effektiv forhandlingsteknik. Kurset Kommerciel Forhandlingsteknik er et kursus om hvordan du får bedre resultater med en forhandlingsteknik der giver dig nye effektive værktøjer og teknikker

Foretrækker du en hård eller en blød forhandling? Er du ikke sikker eller er du til kompromis og giver du for store indrømmelser? Og hvad med dine relationer til modparten? Hvornår skal du stå fast eller give indrømmelser? Hvilke forhandlingstaktikker eksisterer og hvad er forhandlingsstile?

Spørgsmålene er mange og ofte forkerte, fordi de bliver stillet af forhandlere, der ikke er helt bevidste om forhandlingens dynamiske proces bestående af viden-adfærd-følelser og hvordan de påvirker hinanden.

Rådgivende Salgsteknik

Lær hvordan du målrettet forbereder, gennemfører og afslutter det personlige salg

Kurset Rådgivende Salgsteknik er med stor succes blevet gennemført de sidste 9 år med Jan Rommerdahls undervisning i salgsteknik. Mange deltagere har haft stor nytte af at være med på Rådgivende Salgsteknik, der er et anderledes kursus i salgsteknik med ærligt syn på kundens situation.

Præsentationsteknik der overbeviser

Kurset Præsentationsteknik der overbeviser er et kursus om hvordan du bedst får dine tilhøreres opmærksomhed

Præsentationsteknik handler ikke kun om at få leveret et budskab. Skal du have andre til at gå ind for dine idéer eller købe dine produkter, så gælder det om at bygge din præsentation op, så dit budskab er overbevisende, tillidsvækkende - og værd at huske.

Du får de seneste og mest effektive teknikker, træning og feedback, så du bliver godt rustet, til at stille dig op foran en forsamling, når du skal præsentere et emne. Du får større gennemslagskraft, fordi du lærer, at forberede dig ud fra en enkelt disposition, der vil sætte dig i stand til at gennemføre dine præsentationer med større overbevisning. 

Eksportsalg gennem agenter og forhandlere

Lær på kurset hvordan du kan forbedre dit eksportsalg gennem agenter og forhandlere

På dette kursus i Eksport gennem agenter og forhandlere lærer du hvordan du kan få bedre og mere effektive salgskanaler på dine eksportmarkeder. Kurset er med succes blevet gennemført i mange år og er løbende blevet opgraderet til nutidens krav. Kurset er et grundkursus i eksportsalg gennem agenter og forhandlere.

Hvad nytter det at have verdens bedste produkter, hvis salgskanalerne ikke fungerer? For at få succes med eksportsalget er det af afgørende betydning, at man råder over gode salgskanaler på eksportmarkederne. Salgskanaler der er aktive, konkurrencedygtige og med fælles interesse i vækst, markedsandele og fortjeneste. De hænger ikke på træerne. Men de findes. Måske har I dem allerede. Men de skal aktiveres.

Situationsbestemt Forhandlingsteknik 

Lær Situationsbestemt Forhandlingsteknik. Kurset Situationsbestemt Forhandlingsteknik er kurset om hvordan du kan forhandle dig til bedre aftaler i alle forhandlingssituationer

På dette kursus i forhandlingsteknik lærer du hvordan du kan forhandle dig til bedre aftaler. Kurset vil sætte dig i stand til at styrke din gennemslagskraft i alle forhandlingssituationer så du kan få bedre aftaler og relationer med modparten i fremtiden.

Hvis du nogle gange har denne fornemmelse: Hvad skete der lige her? Hvad gør jeg galt? Hvorfor er det altid Poul der får de bedste ordre og Per de bedste aftaler med leverandørerne? Hvorfor sidder jeg tilbage med følelsen af at Jesper får mere med hjem end jeg?

Telefon: 33 33 09 37 | E-mail: kursus@rommerdahl.dk | Adelgade 1, 1304 København K

­