­

Kommerciel Forhandlingsteknik

Lær en effektiv forhandlingsteknik. Kurset Kommerciel Forhandlingsteknik er et kursus om hvordan du får bedre resultater med en forhandlingsteknik der giver dig nye effektive værktøjer og teknikker

Foretrækker du en hård eller en blød forhandling? Er du ikke sikker eller er du til kompromis og giver du for store indrømmelser? Og hvad med dine relationer til modparten? Hvornår skal du stå fast eller give indrømmelser? Hvilke forhandlingstaktikker eksisterer og hvad er forhandlingsstile?

Spørgsmålene er mange og ofte forkerte, fordi de bliver stillet af forhandlere, der ikke er helt bevidste om forhandlingens dynamiske proces bestående af viden-adfærd-følelser og hvordan de påvirker hinanden.

 

Bevidste forhandlere er guld værd.

De kender de rigtige spørgsmål, og får de rigtige svar, så de ved,

hvordan de bedst kan få bedre aftaler.

Hver gang der forhandles med en kunde, en leverandør og andre forretningsforbindelser, er der penge på spil - ofte mange penge. Bevidste forhandlere er derfor guld værd. De skaber gode relationer, større indtjening, lavere omkostninger og bedre aftaler.

Kommerciel Forhandlingsteknik er for dig, der deltager i forhandlinger med f.eks. kunder, leverandører og alle andre forretningsforbindelser.

Dit udbytte
Kurset udvikler dig fra at være en mere eller mindre ubevidst forhandler til at være en bevidst forhandler. Det sætter dig ikke alene i stand til at stille alle de rigtige spørgsmål, men også til at få de rigtige svar på hvordan du bedst kan få bedre aftaler. Som bevidst forhandler råder du over effektive fremgangsmåder, værktøjer og teknikker, som kan give dig bedre mulighed for at få mere indflydelse i din næste forhandling. 

Indhold

· Det kan blive kostbart hvis du blander salgs- og indkøbsteknikkerne med forhandlingsteknikken

 . Det er farligt at begynde, før alle krav er på bordet

. Du kan ikke opnå et mål, du ikke har formuleret

· Prisforhandlingens ABC og D

· Sigt højt. Hvis du forventer lidt, får du mindre

· Tænk stort. Du er ikke kun sælger eller indkøber når du forhandler, du er også købmanden der tænker på fremtidens muligheder

· Brug de tre forhandlingsniveauer og bliv meget mere bevidst

. Undgå at forhandlingen går i stå - gør konstanter til variabler

· Noget for Noget - den betingende indrømmelsesteknik

· Sådan håndterer du modpartens krav

· En forberedelse der kan styrke din gennemslagskraft

. Beskidte tricks og forhandlingskneb - hvorfor/hvornår/hvordan?

· Sådan tackler du beskidte tricks og forhandlingskneb

· Teknikker til den mest effektive kommunikation i forhandlingen

· Status-værktøjer og det overbevisende kropssprog i forhandlingen


Deltagere
Dette kursus er for dig, der ønsker nogle grundlæggende nye og effektive færdigheder i forhandlingsteknik, så du kan få større indflydelse og bedre resultater for din virksomhed og dig selv.

Underviser
Jan Rommerdahl, der fra en ansættelse i DI/Dansk Industri blev selvstændig, har undervist i en lang række af erhvervslivets organisationer, virksomheder og deres datterselskaber i udlandet. Han kan give dig nogle nye vinkler, du kan anvende i din næste forhandling.

Jan har, ud over sit arbejde med forhandling i DI, også studeret forhandling på INSEAD i Fontainebleau, Frankrig og på IMD i Lausanne, Schweiz. I  7 år har han, i samarbejde med Advokatsamfundet, også undervist og produceret eksamensopgaver på Justitsministeriets advokatuddannelse. Jan Rommerdahl underviser i flere lande, og kurset kan derfor også afholdes på engelsk, som firmakursus, her og i udlandet.

Tid og sted
Den 11. - 13. november 2024 i Ingeniørforeningen, København.
Kurset er et eksternatkursus og begynder den første dag kl. 09.30 - 17.00 den anden dag fra kl. 09.00 - kl. 17.15 og den tredje dag fra kl. 09.00 - 16.00. 

Kursuspris
Kr. 10.750,- som dækker undervisning, materialer samt forplejning. Prisen er ekskl. moms.

Tilmelding
Venligst send eventuelle tilmeldinger til ROMMERDAHL U&U, Adelgade 1, 1304 København K, Tlf.: 3333 0937,                                                                             e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., www.rommerdahl.dk

Afmelding
Afmelding eller overflytning til anden tid er vederlagsfrit indtil 4 uger før kursusstart. Ved afmelding eller overflytning til et andet kursus senere end 4 uger før kursusstart beregnes et gebyr på 50 % af kursusprisen, dog 100 % hvis afmelding/overførelse sker 2 uger eller senere før kurset.

- Ret til ændringer forbeholdes -

Telefon: 33 33 09 37 | E-mail: kursus@rommerdahl.dk | Adelgade 1, 1304 København K

­