­

Præsentationsteknik der overbeviser

Kurset Præsentationsteknik der overbeviser er et kursus om hvordan du bedst får dine tilhøreres opmærksomhed

Præsentationsteknik handler ikke kun om at få leveret et budskab. Skal du have andre til at gå ind for dine idéer eller købe dine produkter, så gælder det om at bygge din præsentation op, så dit budskab er overbevisende, tillidsvækkende - og værd at huske.

Du får de seneste og mest effektive teknikker, træning og feedback, så du bliver godt rustet, til at stille dig op foran en forsamling, når du skal præsentere et emne. Du får større gennemslagskraft, fordi du lærer, at forberede dig ud fra en enkelt disposition, der vil sætte dig i stand til at gennemføre dine præsentationer med større overbevisning. 

 Du er i centrum, og der er meget fokus på dig, hvad enten det er præsentationer på f.eks. kundeseminarer, afdelingsmøder, salgsmøder, møder med leverandører, bestyrelsesmøder, i foreningsarbejde. Situationer, hvor du kun har få minutter til at informere og trænge igennem med et kort og klart budskab.

Deltagere
Kurset er for dig, der skal præsentere dit firma og dine produkter eller en idè til kunder, leverandører eller internt på afdelingsmøder og for ledelsen eller medarbejdere. Du kan f.eks. være sælger, leder eller konsulent. Du kan også være specialist eller teknikker og ingeniør der mere og mere skal præsentere komplicerede problemløsninger til kunder, ledelsen eller kollegaer.

Hvorfor deltage
Fordi du ønsker at blive bedre til at overbevise dine tilhørere om dit budskab og dine forslag ved at få dem til at lytte og forstå fordelene for den så de får lyst til at arbejde sammen med dig og dit firma eller din afdeling.

                                       

På kurset træner vi med de metoder, der vil gøre dig bedre i stand til at overbevise dine tilhørere.

Dit udbytte
Du får de seneste og bedste værktøjer, træning og feedback, så du bliver rustet, til at stille dig op foran en forsamling, når du præsentere et emne. Du får større gennemslagskraft, fordi du lærer, at forberede dig ud fra en enkelt disposition, der vil sætte dig i stand til at gennemføre dine præsentationer med større overbevisning. Du får et omfattende kursusmateriale med præsentationsteknikker og værktøjer, som du kan anvende i dit arbejde after kurset.

Metode 
Træning af teknikkerne i forskellige øvelser hvor nogle bliver filmet på et SD-kort og modtager personlig vejledning. Din første præsentation forbereder du hjemmefra, de øvrige arbejder vi med på kurset, Du vil modtage mange detaljerede tilbagemeldinger, der også bliver filmet så du kan se hvordan dine præsentationer bliver opfattet af andre. Så ved du hvad du skal gøre - og ikke gøre - næste gang du står foran dine tilhørere. Træningen gennemføres med konkrete emner fra dit daglige arbejde.

På kurset lærer du bl.a. at:

· Forberede, opbygge og fremføre tillidsvækkende og overbevisende præsentationer

· Organisere dit materiale på en måde, så det er relevant i forhold til dit emne og formål, og fanger dine tilhøres opmærksomhed

· Reducere din forberedelsestid

· Anvende PowerPoint og andre hjælpemidler på en ny og mere effektiv måde

· Fokusere på din stemme: Er den varierende og kraftig nok? Taler du for hurtigt eller for langsomt? Skal du holde flere pauser?

· Arbejde med dit kropssprog - og hvad du skal stille op med dine hænder og hvor skal du stå

· Beherske en eventuel nervøsitet

· Argumentere for dit budskab, så du bliver hørt og husket


Din virksomheds udbytte
Efter din deltagelse på Præsentationsteknik der overbeviser, får din virksomhed en medarbejder, der er knivskarp i sine præsentationer. En medarbejder der bliver mere sikker i sine præsentationer, og niveauet for præsentationerne bliver højnet markant. 

Undervisningsform 
Træning af teknikkerne i forskellige øvelser hvor emnerne er valgt af dig selv fra dit arbejde og interesser. Nogle af øvelserne bliver filmet på SD-kort så du kan se dig selv når du kommer hjem. Det første indlæg forbereder du hjemmefra, de øvrige arbejder vi med på kurset. Du vil modtage mange detaljerede tilbagemeldinger, der også bliver optaget på dit SD-kort, så du kan se og høre hvordan dine præsentationer bliver opfattet af andre. Så ved du, hvad du skal gøre - og ikke gøre - næste gang du står foran dine tilhørere.

Underviser 
Jan Rommerdahl der fra en ansættelse i DI/Dansk Industri blev selvstændig og har undervist i en lang række af erhverslivets virksomheder og deres datterselskaber i udlandet, giver dig nogle nye vinkler, du kan anvende i dine præsentationer. Jan er en engageret og velkvalificeret  underviser. Han har en meget stor erfaring med at undervise i præsentationsteknik og skaber en fin variation i kursusforløbet. Han har stor lydhørhed og giver konstruktive og brugbare tilbagemeldinger. Jan sørger for en  uformel atmosfære – og dermed perfekte rammer for undervisning i præsentationsteknik.

Jan Rommerdahl underviser i flere lande. Kurset kan derfor også afholde på engelsk, som firmakursus her og i  udlandet.

Tid og sted
Den 21.-23. oktober 2024 i Ingeniørforeningen, København.
Kurset er et eksternatkursus og begynder den første dag kl. 09.30 og slutter kl. 16.00. På kursets anden og tredje dag begyndes kl. 09.00 og sluttes kl. 16.00.

Kursuspris
Kr. 10.750,- som dækker undervisning, materialer samt forplejning. Prisen er ekskl. moms.

Tilmelding
Send eventuelle tilmeldinger til: ROMMERDAHL U&U,  Adelgade 1, 1304 Køben­havn K, på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf.: 3333 0937 - www.rommerdahl.dk

Afmelding 
Afmelding eller overflytning til anden tid er vederlagsfrit indtil 4 uger før kursusstart. Ved afmelding/overflytning senere end 4 uger før kursusstart beregnes et gebyr på 50 % af kursusprisen, dog 100 %  hvis afmeldingen sker 2 uger eller senere før kurset.

- Ret til ændringer forbeholdes -

Telefon: 33 33 09 37 | E-mail: kursus@rommerdahl.dk | Adelgade 1, 1304 København K

­